DAINME – SME Dairy Innovation for Mediterranean SME / Akdeniz Bölgesi KOBİ’leri için Sütçülük İnovasyonu
Devamı
Projenin amacı, tarıma dayalı gıda alanında çalışan KOBİ'ler ve bu alana yatırım yapmayı planlayan girişimciler için bir eğitim uygulaması geliştirmek.
Devamı
Projenin amacı, gıda güvenliği ve güvenliğine katkıda bulunan, üretim risklerini azaltacak, istihdama katkıda bulunacak ve deniz ürünleri kalitesi konusunda tüketici bilincini artıracak, pazar odaklı ve tüketici duyarlı eko-yenilikçi sürdürülebilir çözümler sağlayarak Avrupa'daki deniz ürünleri üretim ve işleme endüstrisini güçlendirmek.
Devamı
Projenin amacı, gıda güvenliği, gıda katkı maddeleri ve etiket okuma konusunda tüketicileri, gıda güvenliği uygulamaları, etiketleme ve gıda katkı maddeleri konularında süt ve kırmızı et sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ’leri bilgilendirmek.
Devamı
Projenin amacı, gıda endüstrisinde yenilikleri artırmak için bir gıda üretim araştırma altyapısı konsepti tasarlamak.
Devamı
Projenin amacı, ultra düşük yağlı (%3) Mozarella peyniri üretmek için üretim teknolojisi geliştirmek.
Devamı
Projenin amacı, yüksek kalitede toz bebek maması sağlamak için yeni bir kontrol teknolojisi geliştirmek.
Devamı
Projenin amacı, işbirlikçi gıda ürünü geliştirme hakkında farkındalığı ve geleneksel gıda endüstrisini oluşturan KOBİ'lerin yöneticilerinin yeterliliklerini artırmak.
Devamı