Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği

SETBİR, ASÜD ve USK olarak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. İsa Coşkun, 3. Çiftlik Zirvesi’nde

SETBİR, ASÜD ve USK olarak, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ı ziyaret ettik

Başkanımız Dr. İsa Coşkun, 10. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi'nde AGRO TV’nin sorularını yanıtladı


SETBİR Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. İsa Coşkun, TRT Haber’den Ahmet Öztürk’e, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın görüşe açtığı Gıda Hijyeni Yönetmelik Taslağı hakkında değerlendirmede bulundu

Haberde taslakta yer alan ve üreticileri, tüketicileri yakından ilgilendiren detaylar da aktarıldı.

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. İsa Coşkun ve Genel Sekreterimiz Feyza Başak Coşkun, Tarım İşletmeleri (TİGEM) Genel Müdürü Dr. Hasan Gezginç’i ziyaret etti.

Ziyarette, TİGEM ve SETBİR’in çalışmaları ile sektörel değerlendirmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun A Para Kanlında Özlem Doğaner’in sunduğu “Paranın Yönü” programına katıldı

Gri listeden çıkmak Türkiye'ye ne kazandıracak

Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Soylu, SETBİR Yönetim Kurulu Başkanımız ve TGDF Başkan Vekili Dr. İsa Coşkun’u ziyaret etti


SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun A Para Kanlında Özlem Doğaner’in sunduğu “Paranın Yönü” programına katıldı

Ekonomideki son gelişmeler, beklentiler, gelecek öngörüleri, gıda sektöründeki son durum, süt ve et sektörlerindeki gelişmelere dair görüşlerini paylaştı

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. İsa Coşkun, Hacettepe Üniversitesi’nde genç gıda mühendisleriyle buluştu

Dünyada ve Türkiye’de sektörün mevcut durumu, stratejik önemi, ekonomiye, dış ticarete katkısı, gıda güvenliği sorunları ve gelecek trendler anlatıldı

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. İsa Coşkun, Ege Üniversitesi’nde düzenlenen 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi’ne katıldı

“Son birkaç yılda, tüm dünyanın geçirdiği zorlu dönemde tarım ve gıdanın önemi daha da iyi anlaşılmış, küresel gıda sistemlerinin üretkenliğinin, dayanıklılığının ve sürdürülebilirliğinin önemi daha net ortaya çıkmıştır” dedi.

Karma Grup tarafından, üyesi olduğumuz TGDF iş birliğiyle, 3 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’da “Gıda Tasarımı Eğitimi” düzenlenmiştir

ODTÜ Gıda Müh.Bölüm Bşk. Prof. Dr. Hami Alpas ve Endüstriyel Tasarım Bölüm Bşk. Yrd. Prof. Dr. Bahar Şener Pedley öncülüğündeki eğitimde gıda ve içecek sektöründe tasarımın anahtar bir araç olarak nasıl kullanılabileceğini ele almıştır.

Karma Grup tarafından SETBİR iş birliğiyle düzenlenen "Fonksiyonel Gıdalarda Moleküler Yaklaşım Eğitimi"

Dr. Zeynep Banu Seydim'in liderliğindeki eğitim, 16 Şubat’ta online gerçekleştirilecek olup, eğitim toplantısında sağlıklı beslenme ve fonksiyonel gıdaların önemine dair kapsamlı bilgiler yer alacak.

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun BloombergHT TV'de yayınlanan İrfan Donat'ın sunduğu "Tarım Analiz" programına katıldı

ABD Hayvancılık ve Genetik Programı kapsamında ABD'de ziyaret ettiği çiftlik, kamu kurumları ve üniversiteler nezdinde ABD'nin hayvancılık sektörüne ilişkin edindiği deneyimleri paylaşmıştır.

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti


SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret etti


SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun BloombergHT TV'de yayınlanan İrfan Donat'ın sunduğu "Tarım Analiz" programına katıldı

Coşkun, özellikle Orta Vadeli Program, tarımsal üretimin planlanması ve sözleşmeli üretim yönetmelikleri ile gıda ve özellikle süt ve et sektörlerindeki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ve Hayvancılık Genel Müdür Yrd. Emre Gürçay’ı makamlarında ziyaret etti


SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber’i makamında ziyaret etti


SETBİR Başkanı Dr. İsa Coşkun, Dünya Süt Günü’nü kutladı

“Birbirinden ayrılmaz süt, et ve yem sektörleri Türkiye için stratejik öneme sahiptir”

/

Hakkımızda

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (SETBİR), 1976 yılından bu yana sektörü en üst düzeyde temsil eden bir çatı kuruluşudur.

Devam

Üyelerimiz

SETBİR’in halen 42 adet firmadan 67 üyesi bulunuyor. Üye şirketlerin hayvancılık işletmeleri 500 binin üzerinde büyükbaş, 100 binin üzerinde küçükbaş çiftlik kapasitesine sahip.

Devam

Üyesi Olduğumuz Uluslararası Kuruluşlar

SETBİR, Avrupa Canlı Hayvan ve Et Ticareti Derneği (UECBV) ile Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact) üyesidir.

Devam






Üyelerimizden

HaberFoto

CHR. HANSEN dünyanın en sürdürülebilir şirketi oldu

Chr. Hansen, İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nda (World Economic Forum) açıklanan "100 en sürdürülebilir şirket"i içeren 2019 küresel endeksinde ilk sırayı aldı.

Devamı
HaberFoto

KROMEL, “En İyi İnovasyon Süreci” Kategorisinde Ödüle Layık Görüldü

Kocaeli Sanayi Odası’nın başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirdiği Sektörel Performans Ödülleri’nin 11’incisinde, SETBİR üyesi KROMEL, “Makine Sanayi Sektörü Kobi Ödülü”nün sahibi oldu.

Devamı